DESIGNS

Veiligheids agenda

Agenda om te kijken hoe veilig je bent op je locatie

Ook een school opdracht was het maken van een app warbij grafieken werden gebruikt. Om zo na te denken hoe je op verschillende manieren vorm kan geven aan een app.

Dit design is gemaakt om te kijken hoe het zit met de veiligheid in verschillende steden en kan je inplannen wanneer je naar waar moet.

The Avalon

Red de Avalon uit de handen van Meneer Lezemans!

In deze location based game ga je van boekenwinkel naar boekenwinkel en los je verschillende raadsels op om zo de Avalon uit de handen van professor Lezemans te houden.

Durf jij de uitdaging aan?

Website design

Website design gemaakt voor Safemi in Figma.

Dit is een persoonlijke opdracht die ik gekregen heb. Ik ging aan de slag om een website/webshop te designen voor een bedrijf.

Momenteel heb ik een klein ontwerp gemaakt van hoe het er mogelijks zou uitzien. Later kan het nog uitgewerkt worden tot iets beter.

Home Designs

Geef jouw huis een nieuwe look of ontdek hoe het anders kan.

Als klein eigen project heb ik deze app gedesigned, ook in Figma om zo te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het doel van deze app is om ideeën te vinden om je huis wat meer vorm te geven.

En verschillende mappen te maken en direct onderdelen te kunnen shoppen zodat je ze niet meer moet gaan zoeken in een winkel.

Geïnspireerd door mijn werken?

Vul volgend contact formulier in en laat weten wat jij graag wilt of hoe ik jou kan helpen.

© 2024 BRITTvisualdesign. All Rights Reserved.